Pentru alte informatii contactati-ne la telefoanele:

0746.119700

0723.174880

0747.040707

0771.203493

Despre noi

CINE?

Societatea, atestata de catre Colegiul Psihologilor din Romania, a luat fiinta la initiativa a patru asociati, psihologi atestati cu libera practica, care îsi exercita actul profesional cu asumarea deplina a raspunderii.

Zaharia & Asociatii este o societate civila profesionala de psihologie, constituita armonic pe experienta unor profesionisti, cu un excelent background în domeniul sociouman, combinata cu entuziasmul si dinamismul specifice tinerei generatii.

CE?

Competentele detinute de catre cei patru psihologi, membrii fondatori, acopera urmatoarele specialitati:

Psihologia muncii si organizationala – vizeaza colaborarea cu sectorul de medicina muncii in concordanta cu legea privind securitatea si protectia muncii. Metodele psihologice in acest domeniu sunt de asemeni utilizate in vederea evaluarii, selectiei si expertizei psihologice la angajare/mentinere in functie sau in scopul avizarii psihologice, pentru diagnoza si intenventie organizationala, precum si realizarea consultantei psihologice pentru managementul resurselor umane.

Psihologia transporturilor – se adreseaza angajatorilor care au ca obiect de activitate transporturile, siguranta circulatiei si a navigatiei de toate tipurile.

Psihologie clinica – se adreseaza persoanelor fizice sau juridice care sunt interesate de starea de sanatate psihica sau de ameliorarea ei. Acest demers poate presupune investigarea si psihodiagnosticul tulburarilor mentale, evaluarea starii mentale ca preconditie pentru desfasurarea unor activitati care impun prin lege examinarea psihologica, evaluarea gradului de discernamant si a dezvoltarii psihice, precum si interventii specifice de tipul consilierii, psihoterapiei.

Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale – se adreseaza in special angajatorilor care au personal care necesita aviz de port arma.

CUM?

Consideram ca fiecare client este unic în felul sau. De aceea, în procesul de identificare si dezvoltare a unor solutii, începem prin a întelege natura si specificul activitatii acestuia. Abordarea ia forma unui parteneriat care permite echipei societatii noastre sa dezvolte solutiile cele mai potrivite, într-un timp operativ.

Pentru mai multe informatii contactati-ne.